Uutiskirje

Aurinkovirta-uutiskirjeen tilaus

Täytä lomake oheisen linkin takana: http://eepurl.com/QN8wn ja valitse kiinnostus 2023 yhteistilaukseen, jos olet kiinnostunut aurinkosähkövoimalan tilauksesta kuluvan vuoden aikana.

Uutiskirjeen tilauksen jälkeen tutustu tähän sivustoon ja ota minuun yhteyttä sopivaan aikaan sähköpostilla tai puhelimitse uutiskirjeen tilaamisen jälkeen.

Rekisteröinnin jälkeen sinulle tulee vahvistusviesti, jossa olevaa linkkiä pitää vastata laittamalla rasti ruutuun ja klikata vahvistusviestin linkkiä uutiskirjeen tilauksen vahvistamiseksi. Usein tämä vahvistusviesti menee joko roskakoriin (esim. gmailin Spam-kansio tai jokin sivukansio). Tarkista siis vahvistusviesti lomakkeeen lähettämisen jälkeen.

Jos et osaa käyttää ylläolevaa lomaketta tai se ei toimi, lähetä minulle sähköpostia ja kerro haluavasi uutiskirjeen ja olevasi kiinnostunut yhteistilauksesta ja täytän tilauslomakkeen sinulle täältä käsin.

Uutiskirjeet

Keväisin uutiskirjeitä tulee noin 2-4 viikon välein. Jos käytät gmail-tunnusta niin Aurinkovirta-uutiskirjeet menevät sinulla Promotions-kansioon eivät suoraan saapuneiden sähköpostien Inbox-kansioon. Jos uutiskirjeitä ei näy, tarkasta myös Spam-kansio ja poista Spam-merkintä saapuneesta sähköpostista. Voit myös laittaa sähköpostiosoitteeni vesa-matti.puro@aurinkovirta.fi osoitekirjaasi, jotta viestejäni ei luokiteltaisi roskapostiksi. Kiitos!