Aurinkovirta-uutiskirje

Lähetin kevään 2018 ensimmäisen uutiskirjeen koko sähköpostilistalleni, myös aikaisemmin osallistuneille ja pelkän uutiskirjeen tilanneille, mutta seuraavat uuden yhteistilauksen osallistumiseen liittyvät viestit lähetän vain “Olen kiinnostunut – Osallistumaan aurinkosähkön yhteistilaukseen 2018″ valinneille henkilöille. Jos olet aikaisempi uutiskirjeen tilaaja ja haluat nämä viestit niin lähetä minullle sähköpostia, niin vaihdan valintasi oikeaksi.

Aurinkovirta-uutiskirje ei ole siloiteltu ison organisaation lähettämä säännöllinen ja määrämuotoinen viestintätapa vaan Vesa-Matti Puron ja yhden hengen Purotokka Oy / Aurinkovirta-organisaation kaaosmainen, mutta yleensä asiapitoinen tapa viestiä verkkoonkytkettyjen aurinkosähköjärjestelmien Aurinkovirta-itserakentamista harrastaville ihmisille.

Toivon aiemmin osallistuneiden henkilöiden vinkkaavan käynnistyvästä yhteistilauksesta tutuilleen ja suosittelemaan sitä ohjatun laadukkaista osista koostuvan tee-se-itse -ratkaisun hakijoille!

Suosittelijoille: Yhteistilaukseen voi  ilmoittautua kiinnostuneeksi seuraavan sivun linkin kautta: http://aurinkovirta.fi/yhteistilaus-2018/

Tulen tammikuun 2018 neljännen viikon aikana lähettämään testimailit eri valinnoille “Olen kiinnostunut – “:

  • Osallistumaan aurinkosähkön yhteistilaukseen 2018
  • Tilaamaan täytepaneeleita
  • Tilaamaan vain uutiskirjeen
  • Tilaamaan uutiskirjeen, osallistuin aiempaan yhteistilaukseen
Näiden tarkastusviestien avulla näet oletko oikealla listalla, jos olit rekisteröitynyt listalleni ennen 24.1.2018. Ja voit korjata tilanteen lähettämällä minulle sähköpostia.Vuoden 2018 aikana tulen lähettämään seuraavanlaisia uutiskirjeitä seuraaville kohderyhmille.
  • Esittelen 2016 ja 2017 rakennettuja kohteita -> kaikille uutiskirjeen tilanneille.
  • Yleisiä uutisia aurinkosähköön liittyen -> kaikille uutiskirjeen tilanneille.
  • 2018 Yhteistilaukseen osallistumiseen liittyvää tietoa, miten suunnittelen voimalan, miten tilaus etenee, tämän vuotiset hintatiedot osallistujille, oppimistyömaiden aikataulut -> “Osallistumaan aurinkosähkön yhteistilaukseen 2018″  valinneille.
  • Tarjoan täytepaneeleita -> ensisijaisesti “Tilaaman täytepaneeleita” valinneille.
  • After sales -tietoa, uutta tietoa aikaisempien osallistujien käyttöön -> “Tilaamaan uutiskirjeen, osallistuin aiempaan yhteistilaukseen” valinneille.
Jos tämä uutiskirje ei ole enää ajankohtainen, ole hyvä ja paina saamasi uutiskirje sähköpostin lopussa olevaa “unsubscribe from this list” linkkiä niin näitä viestejä ei enää tule sinulle.